Nyheter og kommende arrangementer

Hva skjer på Øyane?

Vi starter nå opp med catering igjen, se prisliste og meny herGAVE FRA ØYAKLUBBEN

Øyaklubben er en flott gjeng frivillige som kommer og arrangerer bingo for oss 2 ganger i måneden, og flere av dem tar også sin turn på Onsdagskafeen. Hvert år kommer de og spør om det er noe vi trenger på huset og denne gang trengte vi ny oppvaskmaskin i kafeen. 

Vi setter så stor pris på gaven og ikke minst på den innsatsen de legger ned for alle oss på Øyane sykehjem. Tusen takk for at dere gir av tiden deres!

JUBILANT

Vi gratulerer Mette Naustvik med 25 år som ansatt på Øyane sykehjem! Mette begynte som sykepleier 5. januar 1998, og er nå avdelingsleder. 

Daglig leder Rune E. Ludvigsen overrakte blomster og gave og vi ser fram til å henne på laget i mange år framover.


ØYANE BASAREN 2022

27. oktober gikk årets basar av stabelen nesten som før i tiden, med bevertning, fin musikk og åresalg.  De flotte damene i Stiftelsen og komiteen ellers har som vanlig gjort en stor innsats for å få dette til.  Det er blitt solgt lodder både på butikker, på VIPPS, her på huset og til venner og kjente.  Det var kommet inn utrolig mange flotte gevinster også i år, så det var mange glade vinnere.  En foreløpig opptelling viste at det var solgt lodd og årer for over 60 000,- kroner, alt dette går uavkortet tilbake til beboerne ved sykehjemmet. Takk til alle som bidro, både med gevinster, kjøp av lodder og innsats med salg og arrangement!

Gave fra Øyane pensjonistklubb

Her om dagen kom Liv I. Jensen og Lars Gryte fra Øyane pensjonistklubb og overleverte en sjekk på kr 55 588,- til daglig leder Rune E. Ludvigsen.  De ønsket at denne rause gaven skal brukes til beste for beboerne på Øyane sykehjem

Bakgrunnen for dette er at pensjonistklubben er avviklet, og det ble enstemmig vedtatt blant medlemmene at Øyane sykehjem skulle bli de glade mottakere av gjenværende midler i klubben.

Vi setter umåtelig pris på dette og takker så mye! Vi lover å finne god anvendelse av gaven til beste for våre beboere.

Program for kafe og andre arrangementer

Program onsdagskaféen 

Åpen kafé

Onsdager 10:30-13:30

KL. 13:00:
2 retters middag inkl. kaffe

kr 130,-

Lapper kr 15,-
Kaffe kr 10,-

September underholdning kafè

Onsdag 6/9 11:30
Husorkesteret spiller til sang og dans

Onsdag 13/9 11:30
Bingo v/Øyaklubben

Onsdag 20/9 11:30
Reidar Jonassen - Sang og musikk

Onsdag 27/9 11:30
Astrid og Bjørn - Sang og musikkAndre arrangementer i august

Mandag 25/9 17:00
Bingo v/ Øyaklubben

(Med forbehold om endring)